torsdag 24 september 2009

Helt borta

Jag har varit borta från cybervärlden i nästan ett dygn. Känns ganska bra, livet går vidare ändå. Vi har varit ute i stugan och bastat en sväng innan vi skulle stänga vattnet för hösten. Men nu är jag tillbaka och jag känner mig nog lite mindre beroende.

söndag 20 september 2009

Ohyfsat!

Igår ringde jag och bjöd in person A på fika och A tackade ja. Jag vet att A har lätt att glömma bort saker så 5 min innan utsatt tid ringde jag och frågade om jag kunde sätta på kaffet och får då svaret: Nä, jag är i Stockholm. Jag visste inte vad jag skulle säga, men jag skulle sagt: Tack så djävla mycket för att du talade om det för mig! Nu får jag i min ensamhet (Hugo fikar inte än) äta upp mandelkubbar och saffranspannkaka med lättvispad grädde och hemmagjord björnbärssylt.

onsdag 16 september 2009

Simning 2

Dagens snigel på ögat utdelas till de tanter som flyttat kafferepet till Hertsöbadets motionssimningsbana. Dessa damer gick i bassängen så länge de bottnade och sedan simmade de i snigelfart. Jag hann simma tre längder under samma tid de simmade en (jag hade mina simma-snabbt-glasögon på mig). Men det är inte det jag klagar över, jag klagar över att de under hela tiden gick och simmade i BREDD samtidigt som de småpratade med varandra. Det kan man göra i bastun, på valfritt fik på stan eller var fan man vill, bara inte i motionsbanan! Till dessa damer vill jag bara säga: -Jag hoppas att ni fick många kallsupar av mina svallvågor.

måndag 14 september 2009

En fisk

Jag är en fisk i många bemärkelser, jag är född i fiskarnas tecken och jag älskar att bada. Jag badar allra helst i havet (sommartid på Västkusten) men man tager vad man haver så badhus går också ann. Idag har jag nyttjat simkortet och varit på Pontusbadet och simmat 1km och sedan tränat bensparkar i ytterligare 100m. I början var där en skolklass och badade (= stoj och stim) men sen fick jag simma där helt själv. Gudomligt skönt! Nu har jag simmat en gång - 28 gånger kvar för att tjäna in kortet. (Jag räknar inte med babysimmet)

lördag 12 september 2009

Badtillbehör

Ett badtillbehör som är ett måste är baddräkt. (Nej, jag tänker inte simma naken.) Jag har varit på samtliga träningsbutiker i stan och ingen av dem har baddräkt i den modell jag vill ha - med ben alltså. (så att jag slipper vara manisk med att hålla efter bininilinjen) Jag frågade Mr. Google och till slut hittade jag simbutiken och det är ju himmelriket. Jag hittade flera baddräkter med ben, simhandskar och dessutom en vattentät mp3-spelare! Simhandskarna vill jag ha för att slippa få kramp i fingrarna av att hålla ihop dem när jag simmar och mp3-spelaren för att jag älskar att lyssna på musik när jag tränar. Tyvärr tycker jag att 1050kr är lite mer än vad jag kan tänka mig att spendera när jag redan har 2 mp3-spelare (som visserligen inte är vattentäta). Det är ju alltid gratis att drömma. Eller?

Mitt nya liv

Man måste börja nånstans och idag har vi köpt familjekort (för ett år) på Luleås badhus. För att tjäna in de måste vi simma minst 29ggr.

söndag 6 september 2009

Avsluta projekt



Idag har jag avslutat 2 projekt jag hållit på med länge. En mobil till Hugos spjälsäng och ett litet lapptäcke. Jag är nöjd med resultatet.

Träning nr4

Igår var familjen på gymmet. 77,6 stannade vågen på. Varken bra eller dåligt.