tisdag 27 juli 2010

Träningsvärk

Med förkylningen bakom mig (det mesta av den iaf) var jag på gymmet innan jobbet igår. Det blev ett intensivt pass bröst och triceps. Igår eftermiddag kändes mina armar som överkokt spagetti, idag är det träningsvärk. Lite mer träningsvärk i triceps än vad som är skönt. Jag hoppas det känns bättre imorgon.

lördag 24 juli 2010

Härligt ljus

Igår kväll innan jag skulle ut och träffa några kompisar på stan tog min käre sambo några bilder på mig i köket. Det var ett härligt ljus ute och efter att ha redigerat bort linjerna från skåpsluckorna och höjt kontrasten lite tycker jag att det nästan ser ut att varit taget i en studio.

fredag 23 juli 2010

Hockeyfeber

Igår natt spelade min iphone Mats Sundins sommarprogram och hans snack om hockey fick mig att längta till hösten när elitserien sätter igång igen. Jag misstänker att Hugo inte kommer att sitta lika tyst och stilla på läktaren som han gjorde förra säsongen. Han kanske får tillbringa lite kvalitetstid med Fammo nån gång då och då när det är hemmamatch.

onsdag 21 juli 2010

Oemotståndlig solnedgång

Härom helgen när vi var ute i Furufjärden var det en så fantastiskt fin solnedgång. När jag gick ut i vattnet för att fota lite mer slogs jag av hur varmt vattnet var. Den kombinationen gick inte att motstå så kläderna åkte av och jag tog en simtur. Helt underbart!

måndag 19 juli 2010

Halsont

Igår gick det så bra med träningen att jag fick blodad tand och planerade in dagens träningspass, men tji fick jag. Igår kväll började halsen strula och hela dagen idag har jag haft ont i halsen och eftersom jag har min tvåveckorsförkylning i färskt minne ställde jag in dagens träningspass. Hoppas jag blir frisk snart! Jag måste avverka några mil till i löpspåret innan det härliga löparvädret är slut.

Ny header

Så nu har jag fått ihop en ny header också. En del kanske tycker att detta är en onödig upplysning, men jag vet att det är en del som följer min blogg genom blogg-följar-program som bara visar den text och de bilder jag lägger upp i bloggen.

Ny design på bloggen

Det blev inte en ny header jag gjorde om hela designen på bloggen istället. Jag måste säga att blogspots nya designfunktion är riktigt användarvänlig! Jag ska väl göra en ny header någon dag också.

Dåligt spenderad tid

Jag har tillbringat ca 2 timmar med att göra en ny header till bloggen och sen kom jag fram till att den blev skitful och så slängde jag allt jag gjort. Nu måste jag hitta en ny bild och ett nytt upplägg. Bah!