fredag 27 augusti 2010

torsdag 26 augusti 2010

Guldmedlem

Jag har ju glömt att berätta att jag blev Guldmedlem på viktväktarna sist jag var där (måndagen innan jag åkte till Ugglarp). Jag känner dock att jag slirat en del sen jag kom hit. Mamma lagar för god mat och jag har ju semester! Jag kan skryta med att jag har rastat löparskorna ett par gånger och jag hoppas att det blir några gånger till innan jag åker upp igen. Jag vet att jag missat att föra in tiderna i kolumnen till höger men jag har inte siffrorna här. Jag gör det vid tillfälle.

tisdag 17 augusti 2010

Regnväder

Regnet sätter käppar i hjulet för mig. Först var det meningen att två motorcykelburna vänner från västkusten som varit upp till treriksröset skulle komma på besök på väg söderut igen men det sket sig. På grund av ett inkommande oväder vill de komma så långt som möjligt under dagen och hinner därför inte med ett Luleåbesök. Då fick jag för mig att kolla västkustvädret för den kommande veckan och det blir SKIT! Jag hade ju räknat stenhårt med att det skulle vara fortsatt sommar där nere. Promenader, cykelturer, bad och sol, joggingturer och grillningar regnar inne... Gekås kommmer att besökas som planerat.

onsdag 11 augusti 2010

Kallare i spåret - del 2

Idag gick jag in på Intersport och köpte överdragskläderna.

fredag 6 augusti 2010

Kallare i spåret

Idag var jag på stan och råkade spana lite på lite varmare kläder att ha när jag är ute och springer i spåret. Jag föll för ett set (jacka+byxa) från craft på Intersport. Tyvärr kostade det 700kr och det var lite väl saftigt. Är det en vettig investering?

onsdag 4 augusti 2010

Blytyngda fötter

De är flera veckor sedan jag var ute i spåret senast. Jag råkade ju bli förkyld och sen var jag mer sugen på att styrketräna än att springa men idag blev det en liten tur. Det blev 4 km som kändes grymt tunga men jag är ändå nöjd för jag lyckades ändå hålla ett bra tempo även om jag flåsade som hela astmakören från Borlänge från branta backen och sista biten till stugan. Jag hoppas att jag blir lite mer löparsugen så att jag kan ta vara på vädret innan hösten kommer.