torsdag 21 oktober 2010

Boyfriend jeans

Boyfriend jeans är inget för mig. Idag hade jag inte på mig några "boyfriend jeans" utan mer exakt mina "jag var större innan jeans" och det såg för djävligt ut. Iklädd dessa, en långärmade t-shirt och osminkad som krona på verket såg jag ut som the lesbian girl next door.

söndag 17 oktober 2010

Puttanesca

Det är som om någon frågat min sambo om vad han inte gillar och sedan satt ihop en rätt av det.

-Låt se, vad är det du inte gillar?
-Ansjovis, kapris, oliver, kikärter, viss ost, blodpudding och bär.
-Nåja, inte ens jag skulle tillsätta hallon och björnbär i en tomatsås, så det slipper du. Blodpudding åt jag och Hugo härom dagen så det skippas också. Kikärter ska läggas i blöt över natten innan kokning så det går också bort, men resten kör vi på!

Det finns säkert flera olika varianter på denna rätt men såhär gjorde jag: Jag hettade upp olivolja, vitlök, ansjovis och när ansjovisen smält tillsatte jag krossade tomater, chili, kapris och svarta oliver. Såsen fick koka några minuter och sedan smakade jag av med oregano, salt, peppar och persilja. Rätten serverades med kokt pasta och toppas med rikligt med parmesan.

onsdag 6 oktober 2010

Lyxgymma

Idag har jag och sambon varit och lyxgymmat - tränat på gymmet utan Hugo. Först körde vi kondition, något vi aldrig kan köra med den lille äventyrlige mannen. Jag sprang på löpbandet i 10 minuter där lägsta hastighet var 10km/h bara för att kolla om jag kunde. Jag blev inspirerad av Liza som här om dagen sprang i 11km/h. Det ska jag också lära mig!