fredag 17 juni 2011

Jobb jobb jobb

Jag jobbar ju dagtid i sommar och det är tungt. När jag jobbade skift var förmiddagsskiften de värsta jag visste, alltid massa folk som sprang överallt och massa extra jobb hit och dit. Nu är jag den där personen som springer ivägen och ber folk göra extrajobb. Det är inte helt enkelt att kliva upp tidigt fem dagar i rad och dessutom är jag så trött på kvällen, eller ja, kanske inte på kvällen utan snarare på eftermiddagen och precis efter middagen. Sen piggnar jag till och har svårt att komma i säng när det är sängdags. Sa jag att helgen är grymt kort också?


En fördel med att jobba dagtid är FLEX. Hel underbart att slippa stressa till jobbet för att lösa av någon. Jag kommer när jag kommer (inom ett tvåtimmars fönster) och slutar därefter på eftermiddagen. Dessutom har jag lunchrast och det innebär att jag kan utnyttja den tiden hur jag vill. Exempelvis kan jag gå och träna på gymmet. Det blir visserligen ett kort pass men det är ju bara till att göra det högintensivt. Perfekt. Utöver mina lunchpass får jag ju extra träning när jag cyklar till och från jobbet nu känns det faktiskt som att mitt projekt5 faktiskt kan bli av (även om jag spräckt tidsgränsen).

onsdag 15 juni 2011

Magiska hjul

I måndags kom paketet som jag beställt från Swedevix och jag monterade hjul, kullager och toestops på rullisarna inför kvällens träning. Det var underbart. Hjulen gav mig självförtroende så att jag kände mig oövervinnerlig.

Love my new wheels!