tisdag 27 december 2011

Vi fortsätter med vilda djur

Det var kul med zebranaglarna, så jag fortsätter med vilda djur och gör leopardnaglar.

måndag 26 december 2011

Så tårarna rann

Det var julaftons kväll och förväntansfull slet jag av pappret på julklappen jag höll i handen. Jag läste på kartongen och brast ut i skratt. Jag vet att mamma brukar ta hem tomma kartonger från sjukhuset i juletid för att slå in julklappar i men denna tog priset. Innehållet var alltså inte det som stod på kartongen utan en prenumeration på Matmagasinet. 

Smällfet och illamående

Som rubriken visar är jag smällfet och illamående. Det kanske får några att tro att jag är gravid, men så är icke fallet. Jag är bara så mätt och spyless på matfrossande. Det ser ut som om jag är gravid i tredje månaden. Jag har druckit julmust så att jag inte vågar ligga ner för risken att det kommer att rinna ut genom öronen. Jag har ätit massa gott och det ångrar jag inte, det hör till att äta för mycket på jul tycker jag. Jag hoppas att jag kommer att minnas denna känslan så det dröjer tills jag är så mätt igen. Jag gillar inte att äta mig mätt, jag tycker att det perfekta är att äta sig ohungrig. Nu ska jag sakta men säkert äta mig genom sillbuffén som bor i kylen och kombinera detta med protein och fiberrik kost samt motion. Jag är så GRYMT sugen på att snöra på mig rullskridskorna och få svettas lite. Imorgon. Idag skulle min mage vrängas ut och in om jag gjorde ett försök. Med lite samarin i magen hoppas jag att få en hyfsad natts sömn trots mitt syndande. 

onsdag 21 december 2011

Zilvriga zebranaglar

Jag blev hastigt och lustigt less på juliga och vintriga naglar och bestämde mig för att köra lite wilderness. China glaze Icicle och svart Konad med stämpling av platta M57. Härligheten toppades med mitt nyinköpta överlack, Seche Vite. Jag är grymt nöjd.

lördag 17 december 2011

Mer träning?

Halkade via Mauas blogg kom jag i kontakt med smaljeansen och känner mer och mer ett sug att öka min träningsmängd. Kanske dags att bli lite mer seriös, ha en plan NÄR jag ska gå till gymmet, VAD jag ska köra och HUR mycket jag ska köra. Dock är jag inte ute efter att bygga muskler, har en klänning att komma i i sommar och den har inte utrymme för kraftiga överarmar.

onsdag 14 december 2011

Back in business!

Jag lyckades byta skärm och det var inte så svårt. Jag var dock väldigt nervös att jag skulle ha sönder elektroniken. Jag är grymt stolt att jag fixade det och grymt glad över att min iPhone funkar som den ska igen. Skärmen är bättre än den var innan. Skarpare.

En dag att stanna i sängen

Igår skulle jag struntat i klockan som ringde och stannat i sängen hela dagen. När jag tittade ut genom fönstret såg jag att det ösregnade och den härligt fluffiga snön som föll för några dagar sedan hade förvandlats till snömodd. Stora mängder snömodd. Jag svor när jag gick vägen ner till dagis. Det var inte det lättaste att släpa vagnen genom sörjan. Efter detta borde jag återvänt till sängen och dragit ner rullgardinen, men det gjorde jag inte. Istället lyckades jag ha sönder min fina iPhone! Underbart med en extra utgift nu när min ekonomi är så stabil. Inte min dag helt enkelt.
--------
Jag är så imponerad av både Importgrossisten och Posten (!). Jag beställde reservdelar till min fina iPhone igår vid 16.30 och den kom med posten idag. Just nu håller jag på att samla mig för att våga byta... Tänk om jag sabbar den totalt?

torsdag 8 december 2011

Mättande frukost

Idag testar jag det nya viktväktarprogtammet och kör en mättande frukost. Gott och snyggt!

Kära tomten...

Jag hoppas att du har vägarna förbi den 24 december och hoppas att du har med dig en tröja från spreadshirt. Jag önskar mig också en härlig skönlitterär bok att plöja genom i mellandagarna. Sen vet du väl redan att jag önskar mig lite nagelprylar såsom några snygga Konad plates och Seche Vite, ett överlack som nagelfantaster prisar till skyarna. 

Och en sak till, en Avanti tillbringare på 1 liter från Tupperware. 

onsdag 7 december 2011

Viktväktarna uppdatering

I måndags besökte jag viktväktarna som jag brukar göra med några veckors mellanrum. Anledningen till att det blev just i måndags var att konsulenten lockade med julklappar och att det skulle presenteras nyheter i viktväktarprogrammet. Jag vann ingen julklapp men tycker att nyheten i programmet verkar riktigt trevlig. Istället för att räkna points en dag kan jag välja att ta en mättnadsdag. Det innebär att jag väljer matvaror med "grön balja" i viktväktarlistan och om jag vill ha något som inte har grön balja så får jag räkna dessa propointsen från min veckobonus. Och jo, jag ligger fortfarande under min målvikt och det känns bra eftersom detta är tiden på året då jag brukar öka i vikt. Min lördagsgodisregel har funkat bra, ända tills vi vann en chokladkartong... o O

Dazzling Aqua

Jag har länge varit sugen på att måla naglarna i en turkos färg men samtidigt tar det emot eftersom turkos är en sommarfärg för mig. Trots motsträviga känslor är jag mycket nöjd med resultatet! Jag ser att färgen tyvärr inte kommer fram ordentligt. Nageln är målad i dazzling Aqua från Isadora. Spetsen är målad i flera lager med mörkare turkos glitter, ett nagellack från Diva. Sedan har jag stämplat med konad. Testade lite olika varianter.

fredag 2 december 2011

Julfest

Ikväll bär det av till Western Farm på julfest med fd arbetskamrater. Det ska bli kul! Jag har redan nu målat naglarna så jag inte behöver sitta i sista minuten och stressa. 

torsdag 1 december 2011

Fuji direkt

I måndags kväll beställde några foton på Fuji direkt och idag kom de med posten. Snabbt och effektivt. Gillas skarpt!

Epilator


För många år sedan köpte jag en epilator och jag har använt den flera gånger, men det är dags att uppdatera och skaffa en ny modell. Jag är med och tävlar på smartson för att testa en Braun Silkepil.