måndag 23 juli 2012

Bröllopsnerver och blodsockerfall

Åkte in till stan för att köpa en speciell skruvmejsel. Efter 10 minuter i kö (endast en före mig) visade det sig att den var slut. I nästa affär hade de inte det jag skulle ha och i tredje var det återigen en sölkorv i kö framför mig. Jag la ifrån mig det jag plockat på mig och klampade ut därifrån. Bokstavligen!

Jag kände igen symptomen. Blodsockerfall. Jag tryckte i mig en chokladbit (4 rutor) men det kändes inte bättre.

Satte mig vid datorn när jag kom hem och insåg att jag i bästa fall har 3 person som serverar på bröllopet, i värsta fall 1... Fylldes av panik, tårar och besvikelse.

Nu blir det ett glas vin.

måndag 9 juli 2012

French nails

Jag övar på att göra bröllopsnaglar. Här med någon slags orchideliknande blomma som dekoration.

fredag 6 juli 2012

Emma Wiklund

Hela dagen har det känts som om jag skulle få magsjuka men det har inte blivit mer än en känsla. När jag kom hem kände jag mig urlakad och apatisk och gick och la mig tidigt. Somnade kl 20 ungefär, vaknade 1.30 och nu lyssnar jag på Sommar i P1. Jag ligger ett par dagar efter och lyssnar nu på Emma Wiklund. Jag blir tokig om hon säger "supermodell" en gång till.

tisdag 3 juli 2012

Holografiskt från Depend

Inpulsköpte holografiskt nagellack från Depend. De två bilderna till vänster är utan blixt och de två till höger med blixt. Läckert nu när solen tittat fram, inte för att det är säkert att solen är framme imorgon... Jag är less på detta on/off-väder. Många dagar innefattar både sol, regn, mulet, blåst och mild bris i en salig blandning.